Hastalarımıza Evde Sağlık Hizmetimiz Devam Ediyor
05 Haziran 2018

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren '' Evde Sağlık Birimi'' miz, Köylerde ikamet eden ve hastaneye gelemeyecek durumda olan yatağa bağımlı hastalarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Çaldıran İlçemize bağlı 105 Köy ve Mezra da ikamet eden bedensel ve yatağa bağımlı hastalarımıza, kurmuş olduğumuz güçlü ve özverili ekibimiz ile günün 24 saati hizmet vermeye devam ediyoruz. Sunulan hizmetler, hastalarımızın hekim önerisi doğrultusunda sürdürülüp takip ve tedavilerinin devamı sağlanmaktadır. Sık sık evde bakım ziyaretlerinde bulunan  Başhekimimiz  Dr. Çetin OKUMUŞ; ''Yaşlı ve sağlık bütünlüğü bozulan ve bundan dolayı Yatağa mahkum olan hastanede tedavi olma şansı bulamayan bir çok hastamız mevcut, Sağlık Bakanlığımızın uygulamasına esasen ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün konuya olan hassasiyeti ile  Evde bakım hizmetlerimiz Müdürlüğümüzün de tam desteği ile devam etmektedir.
Bu uygulama ile Çaldıran ilçemize bağlı köylerde ikamet eden  şu an 102 hastamızın evlerinde tedavi olma şansı bulduğunu ifade ederek, Ayrıca; Bu hizmet hem ücretsiz olarak sunuluyor hem de her hastanın hekim önerisi doğrultusunda evde tedavi görmesini sağlıyoruz. Amacımız; Yaşlı ve yatağa mahkum olan, tıbbi tedaviye ihtiyaç duyan bu hastalarımıza ev ortamında sağlık hizmeti sunmaktır'' dedi.

• EVDE BAKIM ÇALDIRAN